Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Barvogn med hjul

Industriel barvogn med hjul, som giver dig mulighed for at servere drinks med stil.

Mål: H: 80cm X L: 100cm X B: 50cm

kr.1.999,00

1 på lager

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Flot barvogn med hjul, som giver dig mulighed for at servere drinks med stil. Barvognen er lavet i jern og genbrugstræ, som giver et råt look og som sikrer en  god stabilitet.

Denne barvogn er oplagt som et fedt barbord i stuen eller i køkkenet med dine pæneste glas og dine yndlingsdrikkevarer på. .
Barvognen bør ikke nødvendigvis bruges som et barbord, det er også perfekt som et dekorativt sidebord til ethvert rum. Stil noget af vores lækre interiør på vognen, stil dit eget yndlings interiør eller en flot plante på. Du kan bruge barvognen til at pynte enhver tom krog op. Der er massere af muligheder med denne lækre barvogn.

Her får du en flot barvogn med hjul som har et rustikt udtryk, som giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Barvognen er lavet i materialer, som sikrer god stabilitet og holdbarhed. Barvognen er fleksibel med dens fire hjul, som gør det nemt at rykke rundt på møblet. Den er unik grundet træets varierende farve og mønster samt stellets overflade og svejsning. Så hver enkelt barvogn har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør vognen spændende.

Mange gange bliver hjemmet hurtigt ensartede farver. Brug denne vogn til at bryde hjemmets mange kedelige og kolde farver. Med barvognens naturlige træfarve og jernets rustikke udtryk passer vognen ind i ethvert hjem og stilart.

Her på webshoppen har vi også andre barvogne.

Find de andre barvogne “her

Der medfølger hjul.

Materiale: Genbrugstræ, jern

Mål: H: 80cm X L: 100cm X B: 50cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Barvogn med hjul”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede varer